My FolLowErs =)

:D HaRi KanaK - KanAk :D

Hehe tadi aku , sheren , tasha , farzana pergi sekolah kebangsaan seksyen 7 :D sebab ade hari kanak-kana ^_^ biasa lha kiteorg kan kanak-kanak ribena lagi . haha *joke okay , now aku tak tahu nak cakap ape :p btw korang tengok je lha kiteorg jadi kanak-kanak ribena . best giler kot jadi kanak-kanak kejap :D haha

Owh lupe nak bagitahu  , time nie kiteorang nak masuk rumah hantu , kat depan atirah , eira , sheren , aku , farzana . time nak masuk kiteorang kat luar dah menjerit sbb takot . tibetibe farzana pulak terus masuk je . bukan nak duduk belakang aku ! ntah lha aku takot nak duk belakang . last-2 aku gan sheren kuar , wat malu je . padahal budak-2 kecik dari kiteorg pun diorang boleh masuk . then yang jadi hantu pun darjah 6 or 5 dari kecik dari kiteorg . tapi kiteorg takot .  haha lawak giler lha . kbye cite aku dah habis ^_^ btw thanks sbb sudi bace blog aku ^_^ hee :D